همایش استاندارد - صنعت غذا و مضرات ترانس

 

 

 

رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی اعلام کرد:میزان اسید‌های چرب ترانس درتمام محصولات صنایع غذایی باید کنترل شود تا سلامت جامعه ارتقا یابد.

 

نظام الدین برزگری امروز در همایش استاندارد و صنعت غذا با اشاره به اهمیت رعایت استاندارد در صنایع غذایی گفت: صنایع غذای به طور مستقیم با بهداشت وسلامت مردم مرتبط هستند وباید برای ارتقاء سلامت مردم کشور، تمام استانداردهای لازم در محصولات غذایی را رعایت کند.
وی با اشاره به تاثیرات برگزاری این همایش گفت: دراین همایش راهکارهای مناسب برای کنترل اسید‌های چرب ترانس مورد بحث وبررسی قرار می‌گیرد وتولید کنندگان محصولات غذایی برای کنترل این مواد توجیه می‌شوند.
برزگری همچنین به لزوم درج برچسب میزان چربی روی مواد غذایی تاکیدکرد و تصریح کرد:باید درج برچسب میزان چربی روی مواد غذایی اجباری شود تا مصرف کننده از میزان چربی موجود کالاهای مختلف آگاه باشد.
همچنین خلیلی، دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران با  اشاره ارتقای سطح کیفی صنعت غذا در کشور گفت: صنعت غذای کشور طی چند سال اخیر بسیار پیشرفت کرده و از نظر کنترل مواد مضر برای بدن جایگاه مناسبی دارد.
وی با اشاره به لزوم بیشتر از صنعت غذایی کشور خاطر نشان کرد: باید با توجه بیشتر به این بخش زمینه را برای ارتقای هر چه بیشتر صنعت غذای کشور فراهم کرد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

 

/ 4 نظر / 105 بازدید
امیری

سرکار خانم علومی سلام در وبگردی به وبلاگ شما رسیدم شاید ده سالی از آن زمان که شما گوینده برنامه "پردیس سخن" بودید و من تهیه کننده آن می گذرد. به خانواده محترم، سلام برسانید.

هدايت

سلام بصورت اتفاقي با وبلاگ شما و فعاليتهاتون اشنا شدم. نمي دونم توي استان ياحتي كشور انجمنياز علاقمندان و حرفهايهاي مجري گري و ترجمه همزمان هست يا خير. كاش در اين مورداطلاع رساني كنين يا اگه نيست شما پيشقدم بشين شادو سالم باشين